Over mij

Van vroeger uit thuis opgegroeid met altijd een of meerdere honden om me heen, verschillende rassen. Eenmaal op mezelf kwam er dan ook al snel een hond. Eerst 3 kleine hondjes (cavalier king charles spaniëls). Hiervan zijn er inmiddels twee overleden helaas. Leuk ras, maar vrij complex. Met de cavalier waren er geen ambities om verder te gaan, het ras is te ziek.

Ik wilde altijd al graag een golden retriever, als huishond, heerlijk op pad en lange wandelingen maken. Samen trainen...
In 2013 kwam Jip op mijn pad, geboren op mijn verjaardag, dus extra speciaal. Jip was een ontzettend makkelijke pup, en nu volwassen nog steeds een heerlijke hond. Echt mijn maatje. Met hem heb ik verschillende trainingen gedaan, puppytraining, jachttraining, hoopers, GG en op dit moment doe ik apporteersport met hem. En niet onverdienstelijk, hij vind het geweldig! En ik ook, we genieten samen.

Met de komst van Jip heb ik ook weer nieuwe mensen leren kennen, en ben ik verder gaan kijken. In januari 2014 voor de eerste keer een show gedaan van de Golden Retriever Club en ook dat vond ik erg leuk om te doen. Van het een kwam het ander en zijn we meer shows gaan doen. Op die manier ook nog wat verder gaan verdiepen in het ras op dit gebied en gezondheid. Op shows kom je veel andere goldens tegen en zo ook andere fokkers leren kennen.

Vanuit daar ontstond de wens om zelf verder te kunnen, en zo kwam half 2014 Mirre op mijn pad. Een heerlijk enthousiast meisje. Ook met haar loop ik zo nu en dan shows en heb ik verschillende trainingen gedaan zoals puppytraining, VEG, GG en op dit moment doen we ook apporteersport. Mirre is heel enthousiast en ze vindt heerlijk om samen zo bezig te zijn. En daar geniet ik ook van!  

Beide honden hebben de gezondheidsonderzoeken gehad, zie hun pagina.

 

Mirre heeft op 7-11-2016 haar eerste nest gehad van 10 pups. Hiervan zijn Finn en Emma bij mij gebleven! Met Finn en Emma heb ik puppycursus gedaan en doen we op dit moment met beiden de EG.

 

Guus is bij mijn moeder en stiefvader gaan wonen, dus die volg ik ook nog van heel dichtbij!